Categories
Uncategorized

Bare lad lyset stå tændt

Jeg har netop fået nye pærer i hele mit hjem.

Jeg har udskiftet alle lyskilder til LED, og det har umiddelbart vist sig at være en rigtig fin investering. De er ganske rigtig, at de er lidt dyrere i indkøb men det efterfølgende strømforbrug eller driften af lyskilden, er tilsvarende billigere. Man fristes endda til at sige til gæster at de bare kan lade lyset stå tændt, det er jo nærmest gratis i drift. På forhånd var jeg lidt nervøs for kvaliteten, eller lyset som kommer fra LED pæren.

Efter en kort periode, havde jeg dog hurtigt vænnet mig til det. Det er faktisk som om, at lyset er lidt mere klart, nogen vil måske sige koldt, i forhold til en glødepære. Men jeg synes faktisk at det er et bedre lys i mange henseender. Det er bedre arbejds- og læselys. Jeg har endda også et par lamper hvor jeg har lysdæmpning på, dermed opnår man stadig hyggebelysning, på trods af at LEDen giver et måske lidt skarpere lys.

1431294_61382065