Categories
Uncategorized

En stormflod af golfudstyr

Jeg har længe gået og overvejet mit næste køb af golfudstyr. Hvis jeg skal være helt rimelig, så mangler jeg sådan set ikke noget. Der er bare noget lækkert over, at man har noget nyt gear når man skal på golfbanen.

Golfudstyr findes i mange udformninger og prisklasser, så man kan næsten altid finde et eller andet som passer ind. Jeg har tidligere haft gode erfaringer med at handle udstyr her. De har et pænt udvalg, og det ser ud til, at de ting de har er af en høj kvalitet til en god pris. Derfor får man også altid lyst til, lige at købe en lille smule mere udstyr, hver eneste gang man kommer forbi den hjemmeside. Men også bare en tur på golfbanen, gør mig altid en smule mere sulten på at investere i nyt golfudstyr.

Når så man modtager pakken, så kan man nærmest ikke vente på, at solen igen skinner og man må ud på banen og lufte sine ny investeringer.

1294373_79799747