Categories
Uncategorized

Endnu et renoveringsprojekt

Der er altid et renoveringsprojekt, som bare venter på at blive sat i gang.

Som det nyeste, skal jeg snart i gang med at have kigget på noget tag. I den forbindelse er jeg blevet i tvivl, om jeg bare kan stige op på taget og gå i gang, eller om jeg på nogen måde skal have fat i noget faldsikring. På den ene side, er der selvfølgeligt et lovgivningsmæssigt aspekt. På den anden side, er det selvfølgelig også en sikkerhed for mig selv, at jeg har faldsikring i det tilfælde, hvor jeg skulle træde ved siden af, og ryge ned fra taget.

Jeg har forsøgt at orienterer mig lidt på internettet, og så vidt jeg kan se er der rigtig mange forskellige løsninger på markedet. Derudover er der også mulighed for både at leje og købe. Jeg har endnu ikke helt besluttet mig for hverken typen, eller hvorvidt jeg skal købe eller leje.

Alt i alt er det selvfølgelig også bare en lille del, af hele renoveringsprojektet.