Categories
Uncategorized

Fri fra arbejde

Da jeg havde fri fra arbejde i går, følte jeg mig træt og havde fornemmelsen af, at jeg havde været på arbejde en hel uge, på trods af at det kun var mandag, og ugen kun lige var begyndt. Jeg besluttede mig for at tage forbi Blockbuster på vejen hjem for at leje et par film. Jeg så mig om i butikken, da en af medarbejderne prikkede mig på skulderen. Hun fortalte mig, at de i øjeblikket har et specielt tilbud. Jeg kunne leje fem premierefilm i fem døgn for kun 150 kr. Det var et super godt tilbud, som gav mig mere tid til at se filmene.

I aften skal jeg i biografen med min søn på 12 år. Jeg har længe lovet ham en tur i biffen, men det har bare været svært at få det til at passe med mit arbejde. I denne uge har jeg ferie, og det passer glimrende med, at en ny film lige har haft premiere. Min søn elsker fodbold. Han har spillet fodbold siden han var fire. Han er meget talentfuld, og jeg har en fornemmelse af, at han ved virkelig meget om emnet. Filmen, vi skal se, er en dokumentar om det danske landsholds forvandling i årene 1979-92. Filmen Og det var Danmark har fået gode anmeldelser.