Categories
Uncategorized

Hvordan skifter man email?

eg vil gerne have en ny email adresse. Jeg var træt af den gamle jeg havde, og nu vil jeg gerne have en, med min egen adresse. Jeg aner bare ikke hvordan man gør.

Som så mange andre, har jeg stort set altid bare haft en gratis email. Ved siden af den, har jeg haft en på mit arbejde. Fælles for de to mails er, at jeg ikke har haft noget at gøre med den tekniske del af det. Jeg har udelukkende benyttet dem, og skrevet emails fra dem.
Men nu kunne jeg altså godt tænke mig min helt egen email.
Derfor har jeg været igang med at undersøge hvordan man faktisk får sådan en email til at fungere. Så vidt jeg har forstået, så skal jeg nok have fat i en exchange løsning, som giver mig en del af de funktioner jeg allerede kender fra mine eksisterende løsninger. Jeg er også ret sikker på, at det er sådan en løsning min arbejdsemail benytter.

Så nu er det bare at kaste sig ud i det. Jeg skal selvfølglig nok holde jer opdateret med mine erfaringer i forbindelse med skiftet.