Categories
Uncategorized

Når man bare trænger til at komme lidt væk

Her sidder jeg, fanget bag en stor bunke arbejde. Solen skinner, nærmest alle jeg kender er taget på ferie, og her sidder jeg så tilbage.

Jeg vil også på ferie! Desværre har jeg bare ikke penge til den helt store ekspedition, så jeg tror i stedet at det bliver noget med, at jeg kan tage af sted på et weekendophold. For at bruge mindre tid på at rejse, og mere tid på at slappe af, tror jeg at jeg bliver i Jylland.

Det handler i virkeligheden nok også bare om, at komme lidt væk hjemmefra. Andre som har reddet sengen, gjort rent for en og hvor maden bliver serveret, og endda helt uden opvask. Sådan en weekend trænger jeg til, og så behøver jeg ikke nødvendigvis at skulle rejse så langt for at opleve det.

Det handler nok bare om, at komme væk, slappe af og holde helt fri.

Det tror jeg helt sikkert, at jeg godt kan nå i løbet af en enkelt weekend.

1058896_27188124