Categories
Uncategorized

nyt år ny computer

Mange mennesker starter typisk et nyt år med, at gøre noget nyt. Mange vil pakke det ind under betegnelsen nytårsfortsæt. Jeg ved ikke hvor mange mulige, eller umulige ting man kan pakke ind under den betegnelse.

I mit eget eksempel har jeg overvejet, om et nyt år også skal betyde en ny computer. Men kan en ny computer være et nytårsfortsæt? Uanset hvad, så har jeg i hvert fald overvejet, om jeg denne gang skal gøre noget andet end bare at købe en ny computer. Jeg er blevet opmærksom på, at flere virksomheder er begyndt at tilbyde udlejning af computer. Hvis man nu forestiller sig, at man lejer en computer i stedet for at købe en.

Så kan det måske pludselig godt blive realistisk at man får en ny computer hvert år. Dermed bliver nyt år lige med ny computer. Det er i hvert fald et nytårsfortsæt som er sjovt at overholde.

T-46
T-46