Categories
Uncategorized

Som Ringe i Havet.

Der findes et hav af webshops som sælger smykker og ringe. Samtidig findes der også et væld af muligheder når man kigger efter forlovelsesringe, så vel virtuelle som fysiske butikker.

Kigger man ned i dette hav, virker det umiddelbart dybt og fyldt med mange ubesvarede spørgsmål. Her vil jeg dog forsøge mig med en lidt utraditionel sammenligning. Hvis man sammenligner smykkemarkedet med det at være lystfisker, så handler det først og fremmest om, at vide hvad man fisker efter.

Når først man ved hvilken fisk man går efter, så kan man nemlig derfor gøre beslutning om, hvilket udstyr man vil bruge i jagten på denne fisk. Sådan ser jeg også jagten efter den helt rigtige forlovelsesring.

Forlovelse i sig selv, har en masse historie og traditioner tilknyttet. Jeg tror ikke det gør noget dårligt, at man kender lidt til disse historier og traditioner. Når man så kender dem, kan man derefter beslutte om man vil følge dem eller ej. Jeg har besluttet mig for, hvilken stil jeg leder efter når jeg skal finde forlovelsesringe.

Med dette for øje, bør det gøre jagten mere overskuelig. Jeg er faktisk ret sikker på, at jeg nok skal komme sikkert i havn.

608566_95881580