Categories
Uncategorized

Udvid torvet

Jeg tror de erhvervsdrivende har kigget i mange retninger i den tid, hvor de har været nødt til at holde deres butikker lukket på grund af corona.

For hvad gør man egentlig, når man ikke kan låse døren op og invitere kunderne ind? Mit indtryk er, at mange har kastet sig ud i også få udviklet en webshop. Det giver sådan set god mening. På den måde, kan man præsentere sit udvalg uden at låse døren op. Kunderne bestiller og du sender. Faktisk udvider det jo også din kundegruppe fra det lokale torv til at omfatte hele landet, hvis du har mod på det, kan det vel endda blive hele verden.
Mit indtryk er, at man på den måde kan få en permanent større kundegruppe, og derigennem skabe et bedre fundament for sin virksomhed i fremtiden.

For mange små butikker, kan det måske være vanskeligt at skabe tilstrækkelig omsætning ved de kunder der bor i lokalområdet. Derfor kan det være en ide, at man udvider lokalområdet igennem en webshop. Det synes jeg ihverfald altid man bør overveje. Samtidig få lavet nogle processer der gør det effektivt at håndtere online ordrer samtidig med at man håndterer de fysiske ordrer i butikken.