Categories
Uncategorized

Valg af CRM system

Jeg har efterhånden ladet mig forstå, at der er mange gode grunde til, at man skal bruge et CRM system. Det er derfor jeg nu er gået i gang med at undersøge hvilke systemer som umiddelbart ville kunne dække mine behov.

Det er en lang proces, hvor man stille og roligt får testet sig rundt i de forskellige systemer. Det er selvfølgelig ikke en fuld funktionstest. Men man kan sagtens få en god fornemmelse for de forskellige systemers feel. Derigennem kan man også få en klar ide om, hvorvidt systemet umiddelbart virker tiltalende i sit daglige brug.

For netop dagligt brug, bliver en afgørende faktor, når det handler om at få maksimal glæde af sit CRM system. Jeg har i hvert fald selv testet en del systemer, og jeg er efterhånden kommet til et punkt, hvor jeg er klar til at tage en beslutning om, hvilket system jeg vil benytte fremadrettet.