Categories
Uncategorized

Vinter og frost

Velkommen til vinteren, endelig er frosten landet og vi kan endelig fornemme at efterår er blevet til vinter. Nogen vil mene, at det er lidt sent. Men meget tyder på, at det er den nye normal, at vejret ikke helt følger kalenderen. Men det er måske i virkeligheden også meget godt.

Når man bevæger sig ud i vinterlandskabet, ser man at der jo faktisk er relativ stor forskel på sæsonerne, selv i Danmark. Jeg var eksempelvis ude ved nogle gravsteder den anden dag. Det var ret flot på kirkegården, og selvom vejret kan virke mere barskt, så er der faktisk også noget fredfyldt ved det klare vintervejr.

For mit vedkommende, er vinteren ihvertfald en af mine favoritsæsoner. Så jeg synes selvfølgelig også, at det er lidt en skam, at den er så relativt begrænset i Danmark. Måske er det netop dét, der gør at jeg aldrig rigtig når at blive træt af det.

Jeg glæder mig over, at det endelig er blevet vinter.